Antislip kunststof roosters

BDI Antislip roosters worden vaak gebruikt in buiten omstandigheden waar veel mensen lopen. Ook in omgevingen waar veel olie en/of andere vloeistoffen voor gladheid kunnen zorgen. BDI antislip roosters kunnen met een hele fijne of een wat grovere grip-laag worden geleverd. BDI Antislip roosters worden speciaal voor jachthavens geleverd met een hele fijne grip-laag zodat hier nog uitstekend met blote voeten op gelopen kan worden. Toch bieden deze roosters een goede grip tijdens natte en winterse omstandigheden.

  • Desgewenst met DNV certificaat geleverd

Wij hebben verstand van kunststof roosters

Door opgebouwde praktijkervaring, waardevolle connecties in de markt en een oog voor kwaliteit is er veel know-how ontstaan op het gebied van kunststof roosters (GVK roosters). Ook kunnen wij maatwerk leveren op korte termijn. Een hands-on mentaliteit en het klassieke motto ‘’de klant is koning’’ staat hoog in het vaandel.

Wij ontzorgen u graag in uw zoektocht naar kunststof roosters en bieden diverse oplossingen die duurzaam, veilig en vrijwel onderhoudsvrij zijn. Dus kies niet voor tijdelijke of goedkope oplossingen maar kies voor kunststof roosters van BDI.

Met vriendelijke groet,

Joost Breman

Hoe jouw project te voorzien van kunststof roosters:

Wij bieden kwalitatief hoogwaardige kunststof roosters aan voor diverse toepassingen. Voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

  • De beste kwaliteit
  • Flexibel en alle technische kennis in huis
  • Landelijke dekking
  • Maatwerk en snel leverbaar
  • Innovatieve oplossingen