Over ons

BDI Roosters is een familie bedrijf en gestart in 2022. Door de achtergrond in de zee scheepvaart (Maritiem instituut Willem Barentsz), jachthavenbouw en jachtbouw zijn we in aanraking gekomen met kunststof glasvezel versterkte roosters. Door deze achtergrond zijn er in de jaren meerdere relaties opgebouwd met internationale producenten van kunststof roosters.

Joost Breman
Joost Breman
Joost heeft gewerkt in de zeevaart en de jachthavenbouw en kan hierdoor uitstekend advies geven op het gebied van belasting, kwaliteit en overspanningen.
Gert Breman
Gert Breman
Gert heeft gedurende zijn loopbaan meerdere grote bedrijven geleid en is financieel en administratief goed onderlegt.

Goede internationale contacten staan centraal en hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed. Door opgebouwde connecties, praktijkervaring en een oog voor kwaliteit is er veel know-how ontstaan op het gebied van kunststof roosters. Ook kunnen wij maatwerk leveren op korte termijn door een goede hands-on mentaliteit en het klassieke motto ‘’de klant is koning’’ staat hierin centraal. Wij proberen altijd gemaakte afspraken na te komen en staan klaar voor de klant. Geen aanvraag is te gek en door de no-nonsense mentaliteit kunnen wij altijd leveren tegen zeer gunstige tarieven.

Wij gaan graag met u in gesprek om een complete rooster oplossing te realiseren.